Стало відомо, де переховується нардеп-утікач Онищенко
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, де переховується нардеп-утікач Онищенко

Стало відомо, де переховується нардеп-утікач Онищенко
Джерело:  online.ua

Глава Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що, за останньою інформацією, зниклий народний депутат Олександр Онищенко перебуває в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112-Україна.
"Думаю, що найближчим часом будемо оголошувати його в розшук, оскільки загальновідомо, що він не перебуває на території України. За останньою інформацією, він перебуває на території нашого недружнього сусіда-агресора", - сказав Холодницький в ефірі телеканалу.
Нагадаємо, Верховна Рада 5 липня підтримала подання генерального прокурора Юрія Луценка про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата від "Волі народу" Олександра Онищенка.
Повідомлялося, що угрупування, яке засноване Онищенком і займається газовими махінаціями, завдало державі збитків на загальну суму три мільярди гривень.
Як повідомляв ONLINE.UA, один з підозрюваних у справі про розкрадання в ході газових аукціонів, головним фігурантом якої є і Онищенко, пішов на угоду зі слідством і дав гучні свідчення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?