Стало відомо, де пройде дитяче Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, де пройде дитяче Євробачення-2017

Стало відомо, де пройде дитяче Євробачення-2017
Джерело:  EBU

Дитячий пісенний конкурс Євробачення відбудеться в цьому році в Грузії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EBU.
Країна-переможець на дитячому конкурсі не отримує автоматичне право на проведення конкурсу в наступному році. Місце проведення визначається Європейською мовною спілкою.
"Ми раді тому факту, що можемо принести улюблене шоу серед юних глядачів Європи в нову країну, яка показала таку відданість конкурсу. Юніорський конкурс пісні є безцінною платформою для суспільних мовників, які підтримують молоді таланти", - заявив представник організаторів Джон Ола Санд.
Читайте також: Відбір на Євробачення-2017: названі перші фіналісти
Відзначимо, не дивлячись на те, що Грузія тричі вигравала дитяче Євробачення (в 2008, 2011 і 2016 роках), в цьому році вона вперше прийматиме пісенний конкурс у себе.
Дитяче Євробачення-2017 відбудеться вже в листопаді цього року.
Нагадаємо, в 2016 році переможницею стала 11-річна Маріам Мамадашвілі з Грузії.


Учасниця від України, 14-річна Софія Роль, зайняла лише 14 місце.
Як повідомляв ONLINE.UA, на дорослому конкурсі Євробачення 2016 перемогла українка Джамала. І саме Київ прийматиме учасників і гостей конкурсу в травні цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?