Стало відомо, де та коли поховають Олексія Баталова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, де та коли поховають Олексія Баталова

Стало відомо, де та коли поховають Олексія Баталова
Джерело:  ТАРС

Похорон радянського і російського актора Олексія Баталова, який помер сьогодні вранці, відбудеться у понеділок, 19 червня, у Москві.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Церемонія прощання відбудеться в Будинку кіно об 11:30 за московським часом. Про це розповів представник Союзу кінематографістів РФ Клім Лаврентьєв.

Читайте також: Помер відомий актор Роджер Сміт

Відспівування відбудеться в храмі ікони Божої Матері на Ординці, а поховають актора на Преображенському цвинтарі.За словами близького друга родини Баталова, сам актор заповідав поховати його на цьому кладовищі поряд з матір'ю.

Нагадаємо, що проблеми зі здоров'ям у актора почалися давно. У січні він зламав шийку стегна, а в лютому йому зробили операцію. В середині травня Баталова госпіталізували через підвищення артеріального тиску, а 15 червня його серце зупинилося.

Олексій Баталов знявся більш ніж в 60 фільмах: "Справа Румянцева", "Летять журавлі", "Три товстуни" та інших. Але по-справжньому прославився завдяки ролі Гоші у фільмі "Москва сльозам не вірить".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?