Стало відомо, хто напише сценарії для Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто напише сценарії для Євробачення-2017

Стало відомо, хто напише сценарії для Євробачення-2017
Джерело:  online.ua

Сценарії для міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який в травні цього року прийме Київ, напишуть британські коміки Алекс Ворал і Тім Телін.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на UA:Перший.
Британські шоумени співпрацюватимуть з шоу-продюсером конкурсу Стюартом Барлоу.
"Сценарії для шоу Євробачення-2017 напишуть британці Алекс Ворал (Alex Worrall) і Тім Телін (Tim Telling). У співпраці з шоу-продюсером цьогорічного пісенного конкурсу Стюартом Барлоу вони створюватимуть настрій, який потім ведучі зі сцени передадуть глядачам", - йдеться в повідомленні.
Кар'єра Алекса Ворала почалася з написання різних комедійних виступів розмовного жанру. Пізніше почав писати для основних телеканалів Великобританії. Він також був автором і режисером топової передачі на MTV US - Room Raiders. Згодом став главою з розробок в MTV UK & International.


"Це неймовірний творчий виклик. Моя робота полягає в тому, щоб допомогти ведучим виглядати красивими, розумними, а також бути веселими для мільйонів людей. Найважче в цьому - змусити сміятися і веселитися таку велику аудиторію. Нам потрібно Євробачення. Я думаю, що воно важливо як платформа, де громадяни з усього світу об'єднуються, змагаються і отримують від цього задоволення. Дуже пишаюся тим, що я є частиною цієї події", - розповів Ворал.
Читайте також: Цибуль ська заінтригувала новим складом ведучих Євробачення-2017: опубліковано фото
Том Телін - редактор популярного у Великобританії сатиричного сайту Daily Mash. Також почав свою кар'єру як комік розмовного жанру і завоював багато нагород в цій області.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Євробачення-2017 вестимуть троє чоловіків - Володимир Остапчук, Олександр Скічко та Тимур Мірошниченко. Україна стане першою країною з таким складом ведучих.
Тимур Мірошниченко буде коментатором конкурсу в Україні, а його колеги - вести телемости, спілкуватися з глядачами і, найголовніше, оголошувати результати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?