Стало відомо, хто переміг в дебатах між Клінтон і Трампом в США: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, хто переміг в дебатах між Клінтон і Трампом в США: з'явилося відео

Стало відомо, хто переміг в дебатах між Клінтон і Трампом в США: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Кандидат в президенти США від Демократичної партії  Хілларі Клінтон  перемогла в третьому, фінальному раунді теледебатів в університеті Невади в Лас-Вегасі в США, які відбулися 20 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.


"Хілларі Клінтон перемагає в третьому раунду президентських дебатів, за результатами онлайн-опитування глядачів телеканалу CNN від CNN/ORC", - сказано в повідомленні CNN в Twitter.


Дані опитування свідчать, що перемогу Клінтон визнали 52% телеглядачів, в той час як кандидату в президенти США від Республіканської партії Дональду Трампу перевагу віддали 39% опитаних.


Перед початком заключного раунду дебатів в Лас-Вегасі учасники не потисли один одному руки.


Кандидати відразу попрямували до своїх місць і почали обговорення гострих питань.


Майже на самому початку дебатів кандидати обговорили відносини з Росією. Трамп заявив, що президент Росії Володимир Путін не поважає Клінтон. Вона відповіла, що президент Росії хотів би, щоб президентом США стала його маріонетка, натякаючи на Трампа.


"Це ти маріонетка", - обурився Трамп і запевнив, що не буде маріонеткою Путіна.


"Їй не подобається Путін, тому що Путін перехитрив її в Сирії і всюди", - заявив Трамп, звертаючись до публіки.

Трамп також сказав, що не знайомий з Путіним, але знає про його гарні відгуки про себе.


Трамп також звинуватив Клінтон у тому, що активізувалася "Ісламська держава". "Це вона дала нам ІДІЛ, будьте в цьому впевнені так, як в тому, що ви сидіть тут", - сказав він глядачам.


При цьому всі звинувачення в домаганнях Трамп назвав вигадкою.


Говорячи про секс-скандал, який розгорівся після того як була оприлюднена відеозапис 2005 року, Трамп сказав, що не вибачався перед дружиною, оскільки не робив нічого поганого.


Також кандидати в президенти США обговорили національний борг США, систему охорони здоров'я і соціальної допомоги, імміграцію, економіку, Верховний суд, головні міжнародні події і фізичну придатність самих кандидатів для президентської посади.



Як повідомляв ONLINE.UA,  кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп 16 жовтня запропонував своєму головному конкуренту на виборах Хілларі Клінтон пройти тест на наркотики перед наступними дебатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?