Стало відомо, хто поїде від Росії на Євробачення в Україну
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто поїде від Росії на Євробачення в Україну

Стало відомо, хто поїде від Росії на Євробачення в Україну
Джерело:  1tv.ru

У 2017 році представляти Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення буде Юлія Самойлова з піснею "Flame Is Burning".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Перший канал".


Читайте також: Таргани передбачили, яке місце займе Україна на Євробаченні-2017: опубліковано фото


"Юля - самобутня співачка, чарівна дівчина і досвідчена конкурсантка. Музична кар'єра вимагає величезного емоційного і фізичного напруження, яке мало кому під силу. Захоплений тим, яких успіхів Юля домагається на цьому шляху. Думаю, що 11 травня мільйони глядачів по всьому світу розділять з нами це почуття", - прокоментував вибір представниці РФ на Євробаченні-2017 в Україні глава російської делегації на конкурсі Юрій Аксюта.


Відзначимо, що Самойлова народилася 7 квітня 1989 року в місті Ухта, і з дитинства має першу групу інвалідності, пересувається на візку. Незважаючи на це, співає, працює композитором, пише слова до пісень. Слова і музику до "Flame Is Burning" написали Леонід Гуткин, Нетті Німрод і Ар'є Бурштейн.


Росія виступить у другому півфіналі Євробачення-2017, 11 травня в Києві.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Україну на Євробаченні-2017 Києві представить рок-група O.Torvald.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?