Стало відомо, хто стане новим українським "ревізором"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто стане новим українським "ревізором"

Стало відомо, хто стане новим українським "ревізором"
Джерело:  revizor.novy.tv

Відомий ресторатор та екс-суддя популярного шоу "МастерШеф" Микола Тищенко стане новим ведучим телепроекту "Ревізор" на Новому каналі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт телеканалу.

Як відомо, Вадим Абрамов, який був обличчям "Ревізора" впродовж майже трьох років, виїжджає на ПМЖ за кордон.

"Я дуже радий, що колись став частиною команди проекту "Ревізор". Це був яскравий відрізок мого життя – я зустрів безліч хороших і відповідальних людей, яким небайдужа Україна і порядок в ній. Я отримав безцінний досвід. Але обставини склалися так, що я залишаю країну, відповідно, не зможу приділяти досить часу зйомкам. Я бажаю команді проекту всього найкращого. Спасибі за три сезони непростої, але такої важливої для українців роботи", - сказав Абрамов.

Читайте також: У Харкові мало не закрили в морозилці ведучу "Ревізора": опубліковано фото і відео

Після тривалих і ретельних кастингів команда проекту і творча рада Нового каналу зупинили вибір на відомому рестораторі.

"Передусім ми шукали професіонала. Усі ці роки нам часто закидали, що програму ведуть журналісти, а не професіонали з готельно-ресторанного бізнесу. Тому, незважаючи на те, що ми завжди серйозно готували ведучих, все одно лунали висловлювання про їхню некомпетентність. Тож ми дуже хотіли знайти експерта у цій справі", - сказала директор Творчого об’єднання №1, яке знімає "Ревізор" Вікторія Бурдукова.

Оновлений сезон проекту глядачі зможуть побачити вже восени 2017 року. Окрім ведучого зміниться і назва. Новий сезон матиме назву - "Ревізор з Тищенко". Також зміняться і критерії оцінювання закладів: у ресторанах це зал, кухня, ціни, обслуговування та дегустація. У готелях – ціни, номер, обслуговування, кухня та ночівля.

Як повідомляв ONLINE.UA, також стало відомо, що Микола Тищенко, який нещодавно таємно одружився з 23-річною моделлю, вдруге став батьком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?