Стало відомо, хто стане прес-секретаркою Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, хто стане прес-секретаркою Зеленського

Стало відомо, хто стане прес-секретаркою Зеленського

Український лідер Володимир Зеленський має намір призначити на посаду власної прес-секретарки журналістку Юлію Мендель. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої джерела в Адміністрації президента, передає ONLINE.UA.

Співрозмовник видання зазначає, що відповідний указ про призначення Мендель мають опублікувати 3 червня о 13.30.

Кілька днів тому користувач Facebook Ілля Осадчук у соцмережі зазначав, що конкурс на посаду виграла Мендель, але не вказав звідки у нього ця інформація.

Юлії Мендель 32 роки. Вона родом з Херсону, проте вчилася журналістиці в Києві. У різний час працювала на телеканалах ICTV, "Еспрессо-ТВ" і "Інтері". Кілька років журналістка співпрацює з The New York Times. Писала для українського Forbes і американського Politico.

Раніше Мендель зізналася, що переломним моментом в її кар'єрі в 2016 році стала поїздка на тренінг для журналістів в Єльський університет, США. Там вона отримала важливі зв'язки і зрозуміла, як працювати з міжнародними ньюзрум. За рік до цього, в 2015 році за програмою Міжнародного інституту преси вона і ще дев'ять журналістів з різних країн побували в редакціях головних американських медіа: The Wall Street Journal, The New York Times, CNN.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава держави Володимир Зеленський затвердив новий склад Ради національної безпеки і оборони. Даний указ 31 травня опублікували на сайті президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?