Стало відомо, хто відбере учасника на Євробачення-2017 разом із Меладзе
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто відбере учасника на Євробачення-2017 разом із Меладзе

Стало відомо, хто відбере учасника на Євробачення-2017 разом із Меладзе
Джерело:  online.ua

Переможниця Євробачення 2016 українська співачка Джамала увійшла до складу журі національного відбору Євробачення-2017.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Першого національного телеканалу.
Таку заяву зробила керівник нацвідбору Наталія Франчук.
"Ми дуже раді, що другим членом журі стала Джамала. За великим рахунком, іншого кандидата бути не могло. По-перше, саме Джамала принесла перемогу Україні на Євробаченні-2016, по-друге, вона зможе поділитися досвідом участі в конкурсі і максимально підготувати учасника, щоб той повторив її успіх", - розповіла вона.
Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія впевнений, що присутність переможниці конкурсу надихатиме талановитих виконавців взяти участь в Євробаченні-2017.
"Джамала погодилася бути в журі національного відбору на Євробачення-2017. Здавалося б, логічний крок, що і думати про це, чи не так? Не так. Логічним є запрошення української кримськотатарської співачки в журі національного відбору, який вдруге в партнерстві проводять телеканали UA Перший і СТБ. А ось згода Джамали, яка після перемоги на Євробаченні-2016 стала без перебільшення світовою зіркою, свідчить про те, що вона залишилася тією ж Джа, дівчинкою з відкритою і щирою душею. Упевнений, що присутність в журі справжньої переможниці, яка уособлює втілену мрію, спонукатиме круті музичні гурти та талановитих виконавців, якими багата наша країна, брати участь в конкурсі і надихатиме конкурсантів викладатися на повну", - запевняє глава НТКУ.
Відзначимо, першим членом журі нацвідбору став відомий продюсер і композитор Костянтин Меладзе, який займав суддівське крісло і в минулому році.
Національний відбір Євробачення-2017 стартував 1 вересня.
Нагадаємо, Україна визначилася з містом, яке прийме конкурс наступного року. Євробачення-2017 пройде в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?