Стало відомо, хто виступатиме сьогодні на офіційній фан-зоні Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, хто виступатиме сьогодні на офіційній фан-зоні Євробачення

Стало відомо, хто виступатиме сьогодні на офіційній фан-зоні Євробачення
Джерело:  Eurovision.ua

Сьогодні, 5 травня, на сцені Містечка Євробачення — офіційної фан-зони міжнародного пісенного конкурсу, виступатимуть українські артисти та представники країн-учасниць.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Eurovision.ua.

Другий день фан-зони відкриватимуть українські виконавці S.K.A.I. та Іван Наві, а також виступатимуть конкурсанти Євробачення-2017 від Грузії, Кіпру, Словенії та Угорщини.

Виступ виконавців розпочнеться о 19.00.

Нагадаємо, офіційна фан-зона Євробачення-2017 відкрита з 4 травня та триватиме до 14 травня. Вхід до Містечка для усіх киян та гостей міста вільний. Працюватиме Eurovision Village щодня з 12:00 до 22:00, а у дні півфіналів та фіналу – до моменту завершення шоу.

Як повідомляв ONLINE.UA, урочисте відкриття свята розпочав мер столиці Віталій Кличко. А завершилось виступами відомих українських артистів. Серед яких: гурт Друга Ріка, Злата Огнєвіч і балет Freedom, гурт LUMIERE та інді-гурт KADNAY.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?