Стало відомо ім'я ведучого backstage проекту «Голос країни 8»
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо ім'я ведучого backstage проекту «Голос країни 8»

Стало відомо ім'я ведучого backstage проекту «Голос країни 8»
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий Артем Гагарін вчора провів офіційну презентацію нового восьмого сезону «Голосу країни», прем'єра якого відбудеться цієї неділі, 28 січня, о 21.00 на телеканалі «1+1», і був оголошений ведучим backstage в соціальних мережах наймасштабнішого вокального проекту України.

"Моя поява в восьмому сезоні проекту «Голос країни» було невипадковою, адже цей сезон оголошений творцями як космічний. А я - Гагарін. Повний збіг! Ще одне - за новими правилами учасник, який не зміг розгорнути жодного тренерського крісла, відразу залишає сцену без спілкування з зірковими наставниками. Тому з ними буду розмовляти я вже за лаштунками. Буду намагатися розповісти про цей проект більше, відповісти на питання, що цікавлять мільйонів глядачів. Для мене велика честь працювати з командою "Голосу країни", так як ці люди, як і Студія "Квартал 95", - це одна сім'я, де всі працюють на спільну справу, а це дорого коштує," - коментує свій дебют в шоу "Голос країни 8" Артем Гагарін.

Читайте також: Найочікуваніші події в українській музиці в 2018 році: опубліковані відео

Відзначимо, не тільки поява Артема Гагаріна є новою фішкою знаменитого телепроекту, з'явилися й інші правила шоу - учасник, що не розгорне жодного крісла, йде зі сцени без спілкування з тренерами. Також одним із нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підніматимуться на сцену.

Крім цього, в «Голосі країни-8» візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, учасниця «Танців з зірками» та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник «Танців з зірками» і актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа.

Як повідомляв ONLINE.UA, відома українська співачка Ірина Білик випустила новий кліп, який привів у захват її шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?