Стало відомо, ким працює тесть Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, ким працює тесть Зеленського

Стало відомо, ким працює тесть Зеленського
Джерело:  Чесно

Батько першої леді Олени Зеленської, Володимир Кияшко, працює помічником нардепа від "Слуги народу" Олега Бондаренка, а також опікується темою переробки промислових відходів на дорожнє покриття. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на громадський рух  "Чесно".

"Для мене Володимир Кияшко – це не батько першої леді. Для мене він у першу чергу фахівець із питань промислової екології та забруднення довкілля, і саме цим він у мене займається як помічник. Він допомагає мені в місті Кривий Ріг, фактично він є моїм представником", - заявив сам Бондаренко.

Варто зазначити, що Кияшко є помічником Бондаренка на громадських засадах. Що цікаво, він не професійний еколог, але він спеціалізується на темі промислових відходів. За словами нардепа, з батьком Олени Зеленської він познайомився після парламентських виборів і входження до Верховної Ради. Тоді Кияшко начебто підійшов до "слуги народу" разом з іншими помічниками та запропонував свою допомогу як помічника-консультанта.

"Наразі тесть президента працює над темою очищення України від промислових відходів, які утворюються внаслідок видобування руди в шахтах, а також шламових відвалів на "Криворіжсталі", "Запоріжсталі" та інших промислових підприємствах. Зокрема, вивчає їх можливу переробку на дорожнє покриття", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олена Зеленська  нещодавно дала резонансне інтерв’ю журналу Vogue. Вона стала обличчям грудневого номера. Зокрема, видання підготувало одразу три варіанти обкладинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?