Стало відомо, кого Клінтон-президент зробить держсекретарем США
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, кого Клінтон-президент зробить держсекретарем США

Стало відомо, кого Клінтон-президент зробить держсекретарем США
Джерело:  online.ua

Віце-президент США Джо Байден очолює список претендентів на пост держсекретаря кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Політико", яке цитує власні джерела.
"Джо Байден очолює шорт-лист претендентів Х.Клінтон на пост держсекретаря", - йдеться в повідомленні і пояснюється, що ні сама Клінтон, ні її помічники поки не говорили з Байденом щодо можливого призначення.
Також додається, що команда кандидата в президенти США від Демократичної партії "витрачає багато часу, обговорюючи найкращі шляхи, щоб умовити його (Джо Байдена зайняти пост державного секретаря - ред.), якщо вона переможе".
Примітно, що серед інших кандидатур, які будуть розглядатися в якості претендентів на пост держсекретаря в разі перемоги Клінтон на виборах, також значаться екс-заступники Держсекретаря Білл Бернс, Нік Бернс і Строуб Телботт, колишній помічник держсекретаря Курт Кемпбелл і адмірал у відставці Джеймс Ставрідіс.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко висловлював думку про те, що кандидати в президенти США зобов'язані приділяти увагу війні на Донбасі, оскільки без цього вони не переможуть у президентських перегонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?