Стало відомо, коли IKEA відкриє перший магазин в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли IKEA відкриє перший магазин в Україні

Стало відомо, коли IKEA відкриє перший магазин в Україні
Джерело:  online.ua

Одна з найвідоміших торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому IKEA заявила про намір вийти на український ринок. Наразі компанія вивчає український ринок і планує протягом двох років відкрити перший об'єкт в Києві.

Про це заявив менеджер з розвитку бізнесу IKEA Південно-Східна Європа Владіслав Лаліч, повідомляє ONLINE.UA, з посиланням на сайт КМДА.

Читайте також: В Україні з'явиться перший вітчизняний Bitcoin-гаманець

Представник IKEA заявив, що на даний момент компанія вивчає варіанти найбільш сприятливої бізнес-моделі, яка б дозволила реалізувати плани у Києві вже протягом одного-двох років.

Владіслав Лаліч додав, що після дослідження ринку та уподобань українських споживачів, буде ухвалене рішення про подальші кроки.

IKEA Південно-Східна Європа також реалізовує стратегію роздрібного бізнесу IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

Як повідомляв ONLINE.UA, норвезька компанія Opera Software вирішила змінити назву бренду на Otello Corporation.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?