Стало відомо, коли Кремль звільнить Олега Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, коли Кремль звільнить Олега Сенцова

Стало відомо, коли Кремль звільнить Олега Сенцова
Джерело:  Укрінформ

Російська влада близька до прийняття рішення по звільненню українського політв'язня Олега Сенцова, який незаконно утримується у в'язниці РФ і голодує вже більше 100 днів. Очікується, що Кремль найближчим часом озвучить рішення по Сенцову.

Про це повідомив російський журналіст і політичний оглядач Костянтин Еггерт, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Еггерт відзначив, що за останню добу інформацію про те, що керівництво Росії готує рішення по Сенцову, йому підтвердили два надійних джерела в західних дипломатичних колах. Він передбачає, що в Кремлі почали обговорювати питання звільнення українського політв'язня в результаті зустрічі російського глави Володимира Путіна і канцлерки Німеччини Ангели Меркель в Берліні, яка відбулася 18 серпня.

"Очевидно, мова йде скоріше про позитивне рішення, тобто про певну формі звільнення Сенцова. Якщо Кремль захоче, щоб Сенцов був вільний, він буде вільний", - вважає російський журналіст.

Він також зазначає, що інформація про звільнення Сенцова з'являється не вперше, але в попередні рази вона не відповідала дійсності. Але в цей раз, впевнений політичний оглядач, практична робота з цього питання дійсно проводиться.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії відмовились обміняти Олега Сенцова на російських ув'язнених в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?