Стало відомо, коли Порошенко може зустрітися з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Порошенко може зустрітися з Трампом

Стало відомо, коли Порошенко може зустрітися з Трампом

Зустріч переможця президентських виборів в США Дональда Трампа і українського лідера Петра Порошенка може пройти в лютому 2017 року.
Про це заявив заступник голови Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Обозревателю".
"Більш конкретна розмова відбуватиметься вже після церемонії інавгурації. Ми готуємо візит Петра Порошенка в США на лютий 2017 року», - підкреслив Єлісєєв.
Також заступник голови Адміністрації Порошенка зазначив, що перша телефонна розмова політиків пройшла дружньо.

Читайте також: Порошенко відкрив таємницю телефонної розмови з Трампом
"Перший млинець не став глевким - це добре. Новообраний президент США, звичайно, поцікавився ситуацією на Донбасі. Було видно, що Дональд Трамп починає знайомитися з українським досьє. Це також прекрасно. Сам факт цієї розмови - свідчення того, що Трамп готовий вибудовувати двосторонній діалог. Не хотів би робити далекосяжні висновки, але, думаю, такі кроки повинні цю тенденцію закріпити", - резюмував Костянтин Єлісєєв.
Як повідомляв ONLINE.UA, про проведення двосторонньої зустрічі Дональд Трамп і Петро Порошенко домовилися під час телефонної розмови 15 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?