Стало відомо, коли Росія почала думати про анексію Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, коли Росія почала думати про анексію Криму

Стало відомо, коли Росія почала думати про анексію Криму
Джерело:  online.ua

Російський анархіст, активіст антивоєнного руху і політемігрант Петро Рауш

розповів, що Росія почала думати про анексію Криму ще в 1994-му році, до приходу до влади президента РФ Володимира Путіна.


Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.


"Російську політику неможливо засекретити до такої міри, щоб її агресивність перестала бути помітною. Але люди часто просто бояться вірити в очевидне. Наприклад, Джохар Дудаєв (перший президент Чечні, - ONLINE.UA) ще в 1994 році (до приходу до влади в РФ Володимира Путіна, - ONLINE.UA) показував естонським журналістам оперативні плани захоплення Криму - як же можна говорити про те, що захоплення Криму Росією стало і для багатьох українських політиків, і для Європи, і для Сполучених Штатів повною несподіванкою?", - зазначив Рауш.


"Чи не правильніше тут говорити про повну некомпетентність?", - додав він.


Більше

читайте в інтерв'ю Петра Рауша ONLINE.UA: Плани захоплення Криму були до Путіна, а для краху Росії потрібен один поштовх

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?