Стало відомо, коли розпочнуться зйомки другої частини "Загону самогубців"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, коли розпочнуться зйомки другої частини "Загону самогубців"

Стало відомо, коли розпочнуться зйомки другої частини "Загону самогубців"

Зйомки продовження супергеройського бойовика "Загін самогубців" стартують у 2018 році.

Про це виданню The Hollywood Reporter розповів актор Юель Кіннаман, повідомляє ONLINE.UA.

"Наскільки я знаю, наразі пишеться сценарій, і в планах - почати зйомки у 2018 році. Втім, плани можуть змінитися. У будь-якому випадку я впевнений, що обов'язково повернуся до роботи над "Загоном самогубців", - розповів він.

Читайте також: Сезон блокбастерів. Головні фільми літа

Нагадаємо, Кіннаман зіграв у першому фільмі Ріка Флега.

Перша частина була випущена в прокат влітку 2016-го року. Фільму вдалося роздобути майже сімсот п'ятдесят мільйонів доларів в світовому прокаті, а також премію "Оскар" за кращий грим і зачіски.

Фільм розповідає про загін лиходіїв з коміксів, які разом рятують світ. Вони отримують завдання від Аманди Воллер, глави суперсекретного урядового агентства, відправитися на дуже відповідальну місію, під час виконання якої вони повинні послужити вищому добру. Або вмерти, намагаючись завершити місію.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно незалежна студія Triangle опублікувала трейлер фільму "Волдеморт. Походження нащадка", який розповість про долю Тома Редла після випуску з Хогвартса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?