Стало відомо, коли Савченко поїде в Європу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Савченко поїде в Європу

Стало відомо, коли Савченко поїде в Європу

Нардеп  Надія Савченко, яка нещодавно повернулася в Україну з ув'язнення в Росії, буде брати участь у сесії Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) в Страсбурзі, яка розпочнеться 20 червня.


Про це заявила доповідач ПАРЄ з українського питання Христина Зеленкова, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Deutsche Welle.


"Хоча у мене ще немає офіційно підтвердженої інформації, але, за моїми даними, Надія Савченко приїде на сесію", - йдеться в повідомленні Зеленкової.


Відзначається, що Савченко є членом української делегації в асамблеї і входить до складу комітету ПАРЄ з питань міграції. На минулих сесіях асамблеї замість неї був присутній нардеп Борислав Береза.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії провели соціологічне опитування, згідно з результатами якого,  більшість опитаних громадян РФ підтримують обмін Савченко на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?