Стало відомо, коли США введуть нові санкції проти Росії по справі Скрипаля
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли США введуть нові санкції проти Росії по справі Скрипаля

Стало відомо, коли США введуть нові санкції проти Росії по справі Скрипаля
Джерело:  tass.ru

У Держдепі США підписали повідомлення у федеральному реєстрі про введення нових санкцій проти Росії. Воно буде офіційно опубліковано 27 серпня, а не 22 серпня, як повідомлялося раніше, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Нові санкції США проти Росії будуть введені у справі про отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Сркіпаля в британському Солсбері. Вони передбачають заборону на поставки в Росію продукції подвійного призначення, експорт технологій і товарів, пов'язаних зі сферою безопасноти, а також поставки електроніки і Технологій для нафтогазової галузі.

Після введення нових санкцій проти Росії в США можуть вдатися до другого етапу санкцій в даному напрямку, якщо Москва не надасть протягом трьох місяців гарантій, що не буде більше використовувати хімзброю. На другому етопе американська влада пригрозила, що можуть бути вжиті заходи аж до обмеження дипломатичних відносин з РФ.

У Москві різко відреагували на намір США ввести нові антиросійські санкції. Російська влада назвала їх "вигаданими" і пригрозила Вашингтону дзеркальною відповіддю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп назвав умову для можливого розгляду питання про зняття санкцій з Росії, але в Москві сподіваються на конкретні дії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?