Стало відомо, коли Україна подасть новий позов на Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Україна подасть новий позов на Росію

Стало відомо, коли Україна подасть новий позов на Росію

Міністерство юстиції України до кінця 2016 року планує подати позов до Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) на Росію щодо заборони Меджлісу кримськотатарського народу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН, який цитує заяву першого заступника міністра юстиції України Наталії Севостьянової.
"Ми зараз готуємо окремий позов, який стосується саме заборони Меджлісу. Російська Федерація відповідач як держава. Ми подаємо проти держави, ми подаємо як Україна проти Росії. Відповідно, далі всі правоохоронні органи нам уже дають інформацію про те, хто безпосередньо задіяний", - розповіла вона.
За її словами, позов буде поданий, коли буде акумульована вся необхідна інформація. Севостьянова уточнила, що це станеться до кінця 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров розповів, як в окупованому Криму дітей змусили надіти футболки навиворіт, оскільки на них був герб кримських татар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?