Стало відомо, коли Зеленський визначиться із посадами
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, коли Зеленський визначиться із посадами

Стало відомо, коли Зеленський визначиться із посадами

Новообраний президент України Володимир Зеленський визначиться із призначеннями тоді, коли матиме доступ до баз даних Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ та Національного агентства з питань запобігання корупції.

Про це повідомив його радник та юрист Ігоря Коломойського Андрій Богдан, передає ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

За його словами, деякі вакансії Зеленський для себе уже заповнив, деякі далі шукає.

Окрім того, Богдан наголосив, що у будь-якому випадку визначатиметься вже в Адміністрації Президента, "коли матиме доступ до інформаційних ресурсів держави, коли матиме доступ до бази СБУ, МВС, НАЗК".

"Звичайно, усі ці точки отримання інформації дуже важливі в кадровому призначенні",– сказав він.

Водночас Речник штабу майбутнього гаранта Дмитро Разумков розповів, що Зеленський не повинен робити перші кадрові призначення у день інавгурації. Однак у Зеленського вважають, що деякі імена краще взагалі не озвучувати. Наприклад, претендентів на очільників Служби зовнішньої розвідки і Служби безпеки України.

Як повідомляв ONLINE.UA, Порошенко вважає, що його опонент Володимир Зеленський буде слабким главою держави в разі перемоги, а ризики від його приходу до влади "зашкалюють".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?