Стало відомо, кому найбільше підвищать пенсії
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, кому найбільше підвищать пенсії

Стало відомо, кому найбільше підвищать пенсії
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський повідомив українцям приємну новину. За його словами, пенсії зростатимуть залежно від віку: ті, кому за 80, отримуватимуть на 1100 гривень більше. Про це український лідер розказав в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає ONLINE.UA.

"Спочатку ми готові сильно підвищити пенсії – всім одразу не можемо, бо 12 мільйонів пенсіонерів – на суму від 400 до 1100 гривень пенсіонерам, яким за 80. Ми на них виділимо 13 мільярдів у 2020 році. Потім ми будемо знижувати цей показник – 75 плюс, 70 плюс і далі", - пообіцяв глава держави.

Варто зазначити, що ще 5 листопада український лідер Володимир Зеленський доручив Міністерству соціальної політики до кінця поточного року уможливити пенсії та довідки через мобільний додаток і створити механізм, за яким особі, що досягнула пенсійного віку, призначається пенсія без звернення в державні установи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Верховна Рада прийняла закон "Про верифікацію і моніторингу державних виплат", який передбачає запуск тотальної перевірки всіх пільговиків. Під верифікацію потраплять одержувачі пенсій, допомог, пільг, субсидій, інших соціальних виплат, які здійснюються за рахунок коштів державного, місцевих бюджетів, фондів загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?