Стало відомо, на кого можуть обміняти українця-в'язня Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, на кого можуть обміняти українця-в'язня Путіна

Стало відомо, на кого можуть обміняти українця-в'язня Путіна
Джерело:  online.ua

Адвокат затриманого і заарештованого в РФ за підозрою в шпигунстві Романа Сущенка Марк Фейгін заявив, що його підзахисного можуть обміняти на російського шпигуна Віктора Павленка, заарештованого в Рівному 8 жовтня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Фейгіна.
"Вийшов від Сущенка з Лефортового. Загалом, ми розраховуємо, що Кремль піде на обмін Сущенка на Віктора Павленка, заарештованого в Рівному 8.10.16", - написав Фейгін.
Деякі ЗМІ припускають, що мова йде про затриманого в Україні російського шпигуна, про затримання якого в СБУ повідомили 9 жовтня.

Читайте такожЕкс-адвокат Савченко видав гучну деталь про нового в'язня Путіна: з'явилося відео


Тоді в СБУ заявили, що затриманий агент ГРУ РФ - громадянин України, але постійно живе в Росії. За інформацією спецслужби, він повинен був завербувати одного зі старших офіцерів штабу Сухопутних військ Збройних Сил України. За інформацію під грифом "секретно" і "абсолютно секретно" агент ГРУ повинен був запропонувати завербованого російське громадянство і гроші.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Федеральна служба безпеки Росії, підконтрольна президенту РФ Володимиру Путіну, назвала мотивом затримання українського журналіста Романа Сущенка шпигунство і звинуватила його в зборі секретних відомостей про діяльність збройних сил і національної гвардії РФ

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?