Стало відомо, на скільки мільйонів потягнуть скарби Азарова
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, на скільки мільйонів потягнуть скарби Азарова

Стало відомо, на скільки мільйонів потягнуть скарби Азарова
Джерело:  online.ua

Експерти оцінюють  майно екс-прем'єра Миколи Азарова, знайдене в його квартирі в Києві, попередньо в п'ять мільйонів доларів, заявив в.о. голови Національної поліції України Вадим Троян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.


"Ми їх викликали (експертів - Ред.). Вони кажуть, що більше 5 млн дол. Але це залежить від того, як проведуть експертизи, чи все це оригінали", - сказав Троян, відповідаючи на питання про приблизну оцінку знайденого майна Азарова.


Раніше Троян повідомив, що Національна поліція України передасть у Генеральну прокуратуру всі знайдені речі в одній з квартир, що належить екс-прем'єру Миколі Азарову.


При цьому міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив в Facebоok, що серед знайдених речей Азарова є багато цікавих документів.


Читайте також: Побіжний український політик знову з'явився на росТВ з гадостями про Україну: опубліковано відео


"Крім картин і портретів Азарова, його пістолетів і шабель, є і багато цікавих документів. Вивчаємо", - написав Аваков.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковано відео обшуку в квартирі з речами колишнього прем'єр-міністра України, що в даний час переховується за кордоном, Миколи Азарова, в якій правоохоронці виявили цінності на мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?