Стало відомо, навколо чого ще йде торг щодо Кабміну
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, навколо чого ще йде торг щодо Кабміну

Стало відомо, навколо чого ще йде торг щодо Кабміну

У парламентській коаліції, де раніше  підтримали кандидатуру спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду глави уряду, затвердили склад нового Кабінету міністрів без міністра охорони здоров'я.


Про це заявила нардеп від фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.


"Залишається одна вакантна посада, оскільки БПП не погодив міністра з питань охорони здоров'я. До завтра можливо це питання вирішиться", - підкреслила Сюмар.


Але нардеп зазначила, що склад нового Кабміну можна затвердити і без міністра охорони здоров'я.


"Це певною мірою ускладнює процес, тому що треба буде окремо голосувати за відставку Квіташвілі, яка вже багато місяців перебуває в Раді, але, тим не менш, це не буде гальмувати процес формування Кабінету міністрів", - розповіла Вікторія Сюмар.


Також депутат НФ Андрій Тетерук написав у своєму Twitter узгоджений список майбутніх міністрів:


"Затвердили список кандидатів в Кабмін Кубів Климпуш-Цинцадзе, Розенко, Кириленко, Кістіон, Зубко, Саєнко, Данилюк, Полторак, Клімкін, Аваков, Петренко, Гриневич, Рева, Семерак, Кутовий, Стець, Жданов, Нищук, Омелян, Черних, Насалик".


"Ми проголосували, що коаліція підтримує Андрія Парубія у спікери парламенту і Ірину Геращенко в перші віце-спікери", - написав у Facebook депутат від БПП Олексій Гончаренко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава фракції БПП  Юрій Луценко розповідав про зміни в складі Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?