Стало відомо про дуже гучний арешт в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про дуже гучний арешт в Україні

Стало відомо про дуже гучний арешт в Україні
Джерело:  Hromadske

Військового розвідника, полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, звільненого з полону бойовиків ДНР, заарештували за підозрою у співпраці з так званою ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське.
Як розповіла виданню дружина полковника Маргарита Кушнірова, за ним прийшли чотири людини в цивільному і показали ордер на обшук, в якому значилося, що Без'язиков підозрюється у співпраці з бойовиками ДНР.
«Перебуваючи в полоні незаконного формування самоназваного «розвідувального управління ДНР» вступив у вказане формування і виконував обов'язки заступника начальника першого відділу агентурної розвідки», - говорилося в ордері.

Читайте також: П ідлеглий Луценка погорів на хабарі: з'явилися фото
Дружина Без'язикова заявила, що з їхнього будинку вилучили комп'ютери, планшети, карти пам'яті, фотоапарати і мобільні телефони. Зараз її чоловік в слідчому ізоляторі, йому надали державного адвоката.
13 грудня відбудеться суд з обрання запобіжного заходу Без'язикову. Зараз його затримали на 72 години.
Дружина полковника впевнена, що її чоловік не винен.
«Так, йому пропонували співпрацю і намагалися вербувати, але він не погодився. Про це знали всі, він розповів, коли вийшов з полону», - сказала вона журналістам.
Нагадаємо, Івана Без'язикова звільнили з полону бойовиків ДНР влітку 2016 року в результаті таємної спецоперації СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше уповноважений президента України з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко розповіла про таємну операцію зі звільнення з полону бойовиків ДНР Івана Без'язикова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?