Стало відомо про головне нововведення iPhone 2020
Категорія
Технології
Дата публікації

Стало відомо про головне нововведення iPhone 2020

Стало відомо про головне нововведення iPhone 2020
Джерело:  online.ua

Американські аналітики кажуть,що лінійка iPhone 2020 року позбудеться фірмового вирізу в екранах, який був невід'ємною частиною останніх моделей смартфонів Apple, передає ONLINE.UA з посиланням на Appleinsider.com.

За попередніми даними, екран буде займати всю передню панель гаджетів. Про це, зокрема, заявив аналітик компанії Credit Suiesse, посилаючись на постачальників американського техногіганта. За його словами, Apple вже замовила OLED-дисплеї для даного покоління пристроїв.

"Кардинальна зміна дизайну передбачає розміщення більш компактного модуля камери Face ID в невеликій рамці зверху. При цьому вирізу в дисплеї не буде. Водночас аналітик Мін-Чі Куо стверджує, що Apple поєднає сканер Face ID і сканер відбитків пальців, які вмонтує безпосередньо в дисплей", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після осіннього релізу смартфонів iPhone перший фінансовий звіт виявився доволі не втішним для Apple, саме тому голова корпорації Тім Кук заявив, що  компанія переосмислить ціну iPhone.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?