Стало відомо про головну загрозу для України від Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про головну загрозу для України від Трампа

Стало відомо про головну загрозу для України від Трампа
Джерело:  online.ua

Головною небезпекою для України від президентства Дональда Трампа в США може стати «принесення в жертву» інтересів нашої країни на користь поліпшення відносин з Росією.
Про це йдеться в статті журналістів Bloomberg, переклад якої зробив ONLINE.UA.
«Я думаю, з високою ймовірністю США під управлінням Трампа будуть посилено рухатися в бік відновлення відносин з Росією, зокрема в питанні Сирії. Це явно означає принесення України в жертву", - заявив президент нью-йоркської консалтингової компанії з питань політичних ризиків Eurasia Group Ієн Бреммер.
У свою чергу один із високопоставлених українських чиновників, який побажав залишитися невідомим, розповів про те, що влада України розраховує на сильну підтримку серед республіканців у Конгресі.
Читайте також: Пу тін дихав у трубку: в мережі висміяли розмову глави Кремля і Трампа
За його словами, це могло б вплинути на політику Трампа на користь України.
Слова українського чиновника Бреммер назвав спробою видати бажане за дійсне.
Також нью-йоркський аналітик зазначив, що обрання проросійських президентів в Молдові та Болгарії підкреслило відчуття, що геополітичні основи зсуваються в бік Росії, залишаючи Україну на самоті.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Украину могут принести в жертву Путину, и она сама виновата — жесткая статья от Bloomberg.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?