Стало відомо про нові втрати путінських військ в Сирії: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про нові втрати путінських військ в Сирії: опубліковані фото

Стало відомо про нові втрати путінських військ в Сирії: опубліковані фото
Джерело:  Orenday.Ru

Тіло офіцера спецназу "Витязь" Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ Росії Вадима Тумакова прибуло в "вантажі-200" з відрядження в Сирії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Orenday.Ru.


Офіцер брав участь у визволенні Сирії від терористів "Ісламської держави". Тіло загиблого прибуло на батьківщину, в Покровку.


Відомо, що Тумаков народився в червні 1984 года, навчався в сільській школі, а після, - пішов в армію і в спецназ. Оскільки чоловік був зв'язаний державною таємницею, про свою роботу він сильно не поширювався.


"Він служив за контрактом. Відрядження бували тривалими. Але від наших питань Вадим намагався йти. Ніколи не ділився тим, де був і що бачив. Добрий, сильний, чуйний. Справжній російський богатир. Подробиці смерті нам невідомі", - розповіли родичі Вадима Тумакова .


В ході сирійської кампанії офіційно підтвердили випадки смерті шести російських військовослужбовців:


Контрактник Вадим Костенко завершив своє життя самогубством на базі Хмеймім через особисті проблеми.


Загинув Олег Пєшков, який командував збитим турецьким ВВС бомбардувальником Су-24М, і морський піхотинець Олександр Позиніч, який брав участь в пошуку екіпажу Пєшкова.

.

Івана Черемісіна, який був підполковником і військовим радником, смертельно поранили в мінометний обстріл навчального центру в Сирії.


Спецназівець Федір Журавльов вирішував завдання по забезпеченню наведення крилатих ракет повітряного базування і загинув в листопаді 2015 року під час виконання завдання.


Авіанавідника і спецназівця Олександра Прохоренко вбили 24 березня в боях під Пальмірою.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  глава Чечні Рамзан Кадиров розповів, що більшість чеченців, які брали участь в боях в Сирії, загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?