Стало відомо про нові втрати військ Путіна в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про нові втрати військ Путіна в Сирії

Стало відомо про нові втрати військ Путіна в Сирії
Джерело:  online.ua

У армії президента Росії  Володимира Путіна  в Сирії, ймовірно, нові масштабні втрати - в соціальних мережах повідомляють про загибель шістьох військовослужбовців РФ в сирійській провінції Хама.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook спільноти Conflict Intelligence Team.


«Угруповання сирійської опозиції «Файлака аш Шам» заявило, що її бійцями в провінції Хама вбиті 6 російських військових, один з яких носив звання лейтенанта», - сказано в повідомленні.


«Нагадаємо, ми вважаємо, що в липні 2016 року російський артилерист Микита Шевченко загинув під Алеппо в результаті пуску ракети ПТРК бійцями «Файлака аш Шам», - також пишуть в Conflict Intelligence Team.


У той же час РІА Новини передає, що міноборони Росії спростувало заяви про загибель російських військовослужбовців в Сирії.


"Повідомлення в зарубіжних соціальних мережах про нібито загибель російських військовослужбовців не мають під собою ніяких підстав і є навмисним інформаційним вкиданням", - заявили в російському оборонному відомстві.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін 14 жовтня підписав закон про безстрокове розміщення авіаційної групи Збройних Сил РФ на території Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?