Стало відомо про нових підозрюваних у вбивстві брата глави КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про нових підозрюваних у вбивстві брата глави КНДР

Стало відомо про нових підозрюваних у вбивстві брата глави КНДР
Джерело:  malaysiakini.com

Поліція Малайзії встановила нових підозрюваних у справі про вбивство зведеного брата глави Північної Кореї, Кім Чон Нама.
Про це повідомляє ONLINЕ.UA з посиланням на MalaysiaKini.
За словами головного інспектор поліції Халіда Абу Бакара, серед підозрюваних є і громадяни КНДР.
"Я не заперечую, що є нові особи, в тому числі північнокорейці, які причетні до цього вбивства. Ми будемо використовувати всі юридичні механізми, щоб схопити їх", - заявив він.
У той же час, Абу Бакар зізнався, що поліція не може оголосити підозрюваних, але зазначив, що серед них є "важливе особа".
Як повідомляв ONLINE.UA 14 лютого брат лідера КНДР Кім Чен, був убитий в аеропорту столиці Малайзії – йому на обличчя накинули хустку, просочений сильною отрутою отрутою.
Кім Чон Нама намагалися врятувати, але по дорозі в лікарню він помер, за деякими даними, його міг убити співробітник північнокорейського посольства.
При цьому п ісля повідомлень про загибель брата Кім Чен Ина між Північною Кореєю і Малайзією спалахнув грандіозний скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?