Стало відомо про нову масштабну проблему Путіна - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про нову масштабну проблему Путіна - що сталося

Стало відомо про нову масштабну проблему Путіна - що сталося
Джерело:  online.ua

31 серпня офіційно стало відомо про нову серйозну проблему, яка завдала нищівного удару по команді очільника Кремля Володимира Путіна - наголошується, що чистий прибуток (прибуток, що відноситься до акціонерів) "Газпрому" за міжнародними стандартами фінансової звітності  у 2 кварталі поточного року впав на 50% - до 149,168 млрд рублів. Про це інформує "Інтерфакс" з посиланням на прес-службу російської компанії, передає ONLINE.UA.Варто звернути увагу на те, що квартальна виручка російського концерну знизилась до 1163,316 млн рублів, при прогнозі в 1136 млн рублів. EBITDA (прибуток до вирахування відсотків, податків і амортизації - ред.) "Газпрому" впав до 93,853 мільярда рублів. Окрім того, зазначається, що прибуток по курсових різницях склав 266,288 млрд рублів. А вільний грошовий потік (скоригований за методикою компанії на величину зміни депозитів) склав мінус 326,349 млрд рублів (прогноз - 342 млрд рублів).Нагадаємо, що "Газпром" — це російська газовидобувна і газорозподільна монополія, найбільша корпорація Російської Федерації й одна з найбільших у світі. 50 % капіталу належить державі. Повне найменування — Відкрите акціонерне товариство "Газпром". Штаб-квартира розташована у Москві. Експортна діяльність компанії розглядається політичними аналітиками як частина так званої енергетичної дипломатії РФ, яка має на меті поширення політичного та економічного впливу вищезгаданої країни в державах-транзитерах і державах-споживачах (особливо на європейському напрямку). Рівень видобутку газу ВАТ «Газпром» 2002 року становив 521,9 млрд. м³.Раніше ONLINE.UА повідомляв, що 31 серпня офіційно стало відомо, що російський "Газпром" оскаржив у суді штраф польського регулятора у справі, пов’язаній зі скандальним газопроводом "Північний потік-2". Що важливо розуміти, ще на початку місяця Польське Управління із захисту конкуренції і споживачів (UOKiK) оштрафувало "Газпром" на 213 мільйонів злотих (понад 48 млн євро) через відсутність співпраці під час антимонопольного розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?