Стало відомо про нову проблему Путіна на Донбасі, яку приховують російські військові
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про нову проблему Путіна на Донбасі, яку приховують російські військові

Стало відомо про нову проблему Путіна на Донбасі, яку приховують російські військові
Джерело:  online.ua

У російських військових на Донбссе виникла серйозна проблема, яку приховує команда президента РФ Володимира Путіна. В окупованій Горлівці на заводі Енергомаш стався потужний вибух, в результаті якого загинули щонайменше 12 російських військових і були знищені кілька зенітно-ракетних комплексів ОСА. У зв'язку з подією, яку намагаються приховати люди Путіна, в ОРДО в терміновому порядку виїхали слідчі Генпрокуратури РФ - вони будуть встановлювати причину вибуху, збиток від якого оцінюється в 80 млн доларів. Подробиці вибуху в окупованій Горлівці розкрив український журналіст Андрій Цаплієнко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"В окупованій Горлівці на заводі «Енергомаш» відбулося кілька потужних вибухів, в результаті чого знищено зенітно-ракетні комплекси «Оса-АКМ» і боєприпаси до них, сума збитку оцінюється в 80 млн доларів. Загинули 12 російських військовослужбовців, в тому числі майор ЗС РФ. З Москви, для розслідування причини вибухів, в Горлівку виїхала спеціальна слідча група Генпрокуратури РФ ", - повідомив журналіст.

Відзначається, що офіційної інформації щодо вибуху ні з боку Кремля, ні з боку підконтрольних Путіну бойовиків поки не було. Українська сторона перевіряє цю інформацію.

"На сьогоднішній момент Горлівка, яка знаходиться під контролем росіян, залишилася без протиповітряної оборони", - підкреслив журналіст.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики так званої "ДНР" вирішили закрити завод "Стирол" в окупованій Горлівці, який є містоутворюючим підприємством. Без роботи і з величезними боргами по зарплаті залишилися тисячі людей, але окупанти ігнорують їх проблеми, продовжуючи знищувати економіку Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?