Стало відомо про нову шокуючу провокацію бойовиків на Донбасі - усі подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про нову шокуючу провокацію бойовиків на Донбасі - усі подробиці

Стало відомо про нову шокуючу провокацію бойовиків на Донбасі - усі подробиці
Джерело:  online.ua

Міністерство з питань інтеграції тимчасово окупованих територій поділилося з українськими громадянами шокуючими даними - у відомстві наголосили, що проросійські сили Донбасу блокують роботу КПВВ на лінії розмежування, але при цьому організували поїздки жителів в РФ для голосування за зміни до російської конституції. Варто звернути увагу на те, що починаючи з 24 червня, окупаційна "влада" забезпечувала організовані поїздки мешканців Донеччини, які мають російські паспорти, до Ростовської області РФ для голосування за зміни до конституції РФ". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

Варто зазначити, що наразі кордон окупованого Донбасу з Росією відкритий, жодні заходи щодо забезпечення безпеки під час епідемії коронавірусу не вживаються.

"При цьому бойовики для жителів вільної України встановили вимогу в’їзду на тимчасово окуповану територію виключно за списками з подальшою обов’язковою обсервацією протягом 14 днів у лікарнях. Наразі всі КПВВ з боку тимчасово окупованої території Донецької області повністю заблоковані", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що офіційний Київ зробив все необхідне, щоб забезпечити безпечний рух через КПВВ.

"Зокрема, встановив максимально лояльний режим перетину для дітей, які планують вступати до українських вишів. А для інших категорій запропонував прозорий порядок і умови проходження самоізоляції з метою забезпечення безпеки під час епідемії COVID-19. Перетин КПВВ у Луганській та Херсонській областях за цими правилами забезпечується у штатному режимі", - додали у відомстві.

Варто нагадати, що 25 червня в РФ стартувало голосування щодо поправок до конституції і "обнулення" президентських термінів Володимира Путіна, яке може дозволити президенту РФ керувати країною до 2036 року. 2 липня ЦВК РФ заявила, що зміни до конституції РФ підтримали 77,92% виборців.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що посол Білорусі в Росії Володимир Семашко поділився з міжнародною спільнотою резонансними даними - він зізнався, що насправді Володимир Путін пропонував Олександру Лукашенку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?