Стало відомо про плани Путіна після провалу "Новоросії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про плани Путіна після провалу "Новоросії"

Стало відомо про плани Путіна після провалу "Новоросії"
Джерело:  online.ua

Після провалу плану по захопленню півдня і сходу України президент Росії Володимир Путін і його помічник Владислав Сурков, якого називають сірим кардиналом Путіна з питань Криму і Донбасу, намагатимуться за будь-яку ціну «заштовхнути» бандитські так звані ДНР і ЛНР назад під фактичний контроль України.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог, вчений і публіцист Андрій Піонтковський.
«У Суркова немає ніяких приватних цілей в Україні. Сказали б любити Україну - він би любив. Сказали дестабілізувати - він дестабілізує. Сурков - дорогий найманець Путіна, який вже накоїв чимало злочинів», - сказав Піонтковський.
«Стратегічна мета - не допустити розвитку України за європейською моделлю. Це важливіше якоїсь території або Криму. Коли Путін підкупив Януковича, то він не збирався захоплювати Крим. А потім він і "Новоросію" (практично весь південь і схід України, - ONLINE.UA) хотів захопити», - продовжив Піонтковський.
«Але виявилося, що цього не станеться по ряду причин, головна - російське населення України не підтримало. Тепер його завдання - заблокувати європейський розвиток країни, заштовхнути в тіло України бандитську "Лугандонію" (окуповані райони Донецької і Луганської областей, - ONLINE.UA)», - пояснив російський політолог.
«Хочуть спокусити українське керівництво ілюзією відновлення територіальної цілісності. Ось цим Путін з Сурковим займаються», - додав Піонтковський.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Моторолу вбили за розпорядженням Путіна - Андрій Піонтковський про "Новоросію" та цілі Кремля в Україні



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?