Стало відомо про розрив ще однієї зоряної пари
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про розрив ще однієї зоряної пари

Стало відомо про розрив ще однієї зоряної пари
Джерело:  intouchweekly.com

Стало відомо, що зруйнувалася ще одна зіркова пара:  Орландо Блум і Кеті Перрі, які почали зустрічатися в січні цього року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на In Touch Weekly.
Як стверджують західні ЗМІ, пара розірвала відносини з ініціативи актора. Подейкують, що Блум зізнався друзям в тому, що не готовий ще зв'язати себе узами шлюбу і поки не хоче дітей.
"Перед Хеловіном Орландо зізнався друзям, що відносини з Кеті починають його обтяжувати, і що він збирається закінчити їх. Він просто ще не готовий одружуватися і заводити дітей", - повідомило близьке до актора джерело.

Читайте також: Відомий репер кинув Ріанну заради молодої моделі: з'явилося фото
А Перрі, навпаки, хоче сім'ю і вже готова стати матір'ю, про що вона неодноразово заявляла.
"Вона сказала йому, що у них різні пріоритети, і не дивлячись на те, що він їй дуже подобається, настав час жити далі", - передає джерело.
Відзначимо, голлівудський актор і співачка зустрічалися 10 місяців.
Нагадаємо, раніше одна з найяскравіших голлівудських пар  Анджеліна Джолі і Бред Пітт почала шлюборозлучний процес. Ініціатором розлучення стала сама актриса. Вона подала документи на розлучення з чоловіком в понеділок, 19 вересня.
Крім того, зоряна пара  Тейлор Свіфт і Том Хіддлстон оголосила про розставання.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в серпні цього року в мережі з'явилися фото голого голлівудського актора Орландо Блума, який прокотився на серфі разом зі співачкою Кеті Перрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?