Стало відомо, про що Дональд Трамп брехав усій планеті
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, про що Дональд Трамп брехав усій планеті

Стало відомо, про що Дональд Трамп брехав усій планеті
Джерело:  online.ua

Американським журналістам вдалося дізнатися про те, що глава Штатів Дональд Трамп міг кілька днів приховувати результати позитивного експрес-тесту на коронавірус. За попередніми даними, він нібито навіть наказав своєму помічнику не повідомляти нікому цю інформацію. Представники ЗМІ стверджують, що очільник Білого дому нібито отримав позитивний тест на коронавірус ще 1 жовтня, до своєї появи в ефірі телеканалу Fox News. Варто звернути увагу на те, що в інтерв'ю президент ША тоді сказав, що здав тест, однак ще не знає його результатів. Такими сенсаційними даними поділилося видання The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела, передає ONLINE.UA.

"Я дізнаюся результати цього вечора або завтра вранці", - заявив тоді Дональд Трамп.

Американські журналісти переконані, що Трамп до цього часу вже був ознайомлений з результатами першого експрес-тесту, однак чекав на підтвердження діагнозу після більш ретельної перевірки. Президент США наказав одному із своїх помічників, який знав результати першого тесту, приховувати правду від оточення та світу.

"Нікому не кажи",— наказав йому американський лідер.

Варто звернути увагу на те, що коронавірус спершу виявили у помічниці очільника Білого дому Хоуп Гікс. Що важливо розуміти,саме вона супроводжувала Трампа на дебатах у Клівленді. Тому американський президент та перша леді одразу здали тест на COVID-19. Вже 2 жовтня Трамп офіційно заявив, що результат тесту позитивний. Американський лідер підкреслив, що вони з першою леді починають карантин та пройдуть крізь це разом.

Як уже згадувалося раніше, ввечері того ж дня президента США відправили до військового госпіталю  імені Волтера Ріда. Його туди направили після рекомендації лікаря, хоча Дональд Трамп планував самоізолюватися у Білому домі та надалі виконувати свої обов'язки. Не можна не звернути увагу на те, що після госпіталізації почали надходити суперечливі дані про стан американського президента. Очільник Білого дому запевняє, що почувається краще.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп та Володимир Путін ухвалили довгоочікуване рішення щодо ядерної зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?