Стало відомо, про що зараз сперечаються штаби Порошенко та Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, про що зараз сперечаються штаби Порошенко та Зеленського

Стало відомо, про що зараз сперечаються штаби Порошенко та Зеленського
Джерело:  online.ua

Речник виборчого штабу Петра Порошенко Олег Медведєв заявив, що наразі команда чинного глави держави пропонує збільшити час для дебатів та розмістити прибічників двох кандидатів у президенти у різних секторах стадіону в цілях безпеки, передає ONLINE.UA.

"Нам видається, що години замало, бо питань у кандидатів один до одного накопичилося, напевно, багато. Тому можливо, варто було б трохи розширити проміжок часу з 60 до хоча б 90 хвилин... Ми сподіваємося, що наш опонент зможе витримати такий інтелектуальний марафон, і "тримати удар", адже часу підготуватися до дебатів було більш ніж достатньо", – додав він.

Також речник зазначив, що інша позиція штабу Порошенка стосується сцени.

"На наше переконання, сцени взагалі не має бути. Сцена – це позиція нашого опонента. Але сцена асоціюється з концертом, а з нашої точки зору, дебати – це не концерт і не шоу. Йдеться про серйозні речі, про загрози, які нависли над країною", – пояснює речник штабу.

Як раніше повідомляв ONLINE.UA, понад 50% громадян України вважають, що передвиборчі дебати не є визначальними при виборі кандидата на посаду президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?