Стало відомо про скандальне призначення в українській поліції
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про скандальне призначення в українській поліції

Стало відомо про скандальне призначення в українській поліції
Джерело:  online.ua

Колишній радник мера Харкова Геннадія Кернеса, екс-начальник поліції Кривого Рогу, екс-заступник начальника ГУ МВС в Харківській області  Валерій Лютий, проти призначення якого на посаду начальника поліції Черкаської області мітингували місцеві жителі, таки зайняв цей пост.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інфоміст".
Згідно з повідомленням ЗМІ, в.о. керівника Нацполіціі Вадима Трояна представив Лютого особовому складу 24 грудня.
Повідомлень про призначення і поданні Лютого на сайті Нацполіціі в даний час немає, проте його прізвище значиться в списку керівників територіальних органів поліції.



"Під час заслуховування ситуації по ряду кримінальних проваджень було повідомлено особовому складу, що керівництво Нацполіціі прийняло рішення про призначення Валерія Лютого керівником Головного управління Нацполіціі в Черкаській області. Коли його хотіли призначати в листопаді, виникли питання про схвалення призначення Лютого громадськістю. Тому наказ про його призначення призупинили", - повідомив спікер ГУНП в Черкаській області Дмитро Грищенко.
"Пізніше були проведені консультації з громадськістю, після яких все-таки прийняли рішення, що Лютий буде очолювати ГУ Нацполіціі в Черкаській області", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 листопада  в Міністерстві внутрішніх справ прийняли рішення про призупинення дії наказу про призначення колишнього радника мера Харкова Геннадія Кернеса Валерія Лютого главою Національної поліції України в Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?