Стало відомо про таємне весілля української зірки: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо про таємне весілля української зірки: з'явилося фото

Стало відомо про таємне весілля української зірки: з'явилося фото
Джерело:  ТСН

Відомий український хореограф Олена Шоптенко вийшла заміж. Обранцем зірки став підприємець Олексій Іванов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.
Танцівниця недовго перебувала в статусі холостячки. Після розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром, Олена знову стала дружиною.
На своїй сторінці в Instagram Шоптенко виклала фото, де позує в розкішній чорній сукні, а на її безіменному пальці правої руки красується обручка.
"Ми познайомилися рік тому під час робочого проекту. Це був танцювальний проект. Олексій був дуже цікавим, ми почали працювати разом. Було цікаво спілкуватися з ним", - сказала Олена в інтерв'ю для видання.


Олена та Олексій зустрічалися півроку, 15 жовтня офіційно оформили стосунки. Пара не стала влаштовувати пишне торжество.
"Ми абсолютно спокійно відсвяткували. Ми удвох, без нікого, без свідків пішли разом і розписалися", - поділилася Шоптенко.
Щодо того, чи планують молодята в майбутньому організувати весілля, зірка відповіла: "Подивимося. Це залежить від нас, від наших бажань, настрою".


Олена Шоптенко та Олексій Іванов
Також Олена розповіла, що її колишній чоловік Дмитро Дікусар привітав її з радісною подією.
"Дмитро привітав мене з днем ​​весілля. Звичайно. Ми з ним спілкуємося, ми залишилися в добрих стосунках. Деякі залишилися робочі моменти. Так що все в порядку. Він мене привітав - мені було дуже приємно", - розповіла хореограф.
Нагадаємо,  Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар стали чоловіком і дружиною в липні 2013 року. Радісна подія відбулася в Грузії, де зоряна пара брала участь в місцевому танцювальному шоу "Танцюю для тебе".У квітні цього року Шоптенко повідомила, що вони з Дікусаром розлучилися.
До слова, до зустрічі з Шоптенко  Дікусар полягав у відносинах зі співачкою Іриною Білик  - з жовтня 2007 по 2010 рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?