Стало відомо про важливий крок у звільненні Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про важливий крок у звільненні Савченко

Стало відомо про важливий крок у звільненні Савченко
Джерело:  ТСН

Незаконно засуджена в Росії українська льотчиця  Надія Савченко, про початок видачі якої Україна заявив її адвокат, заповнює пакет документів для екстрадиції в Україну.


Про це заявила сестра ув'язненої Віра Савченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


"Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та ін. Як сказав начальник в'язниці Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи по процедурі необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так", - розповіла Віра Савченко.


За словами сестри засудженої, Надія Савченко побоюється, що документи можуть бути використані для етапування, оскільки раніше її вже обманювали щодо заповнення документів.


Віра Савченко розповіла, що стан здоров'я Надії Савченко нормальний, а настрій, - добрий. Льотчиця вже може приймати нормальну їжу, але є проблема з ногами, які набрякають через порушення функції нирок.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України  Петро Порошенко домовився з президентом РФ Володимиром Путіним про терміни звільнення Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?