Стало відомо про великий успіх сил АТО під Донецьком: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про великий успіх сил АТО під Донецьком: з'явилося відео

Стало відомо про великий успіх сил АТО під Донецьком: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Збройні Сили України відтіснили бойовиків на 300 метрів від своїх позицій біля шахти «Бутівка» під окупованим Донецьком і встановили на місці перемоги найбільший на своїй ділянці фронту прапор.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Відзначається, що оборону біля шахти «Бутівка» тримають військові 72-ї окремої механізованої бригади.
У сюжеті підкреслюється, що бійців бригади раніше нагородили неподалік в Авдіївці медалями, нагородними знаками і подарунками на честь 75-річчя від дня створення бригади.

Читайте також: Стала відома історія зникнення і загибелі трьох бійців АТО
Бійці 8-ї роти бригади називають себе «сталкерами».
Один з бійців видерся на верхівку шахти «Бутівка» і повісив там великий прапор України розміром 2 на 3 метри з тризубом посередині.
«Для них цей прапор - як для бика червона ганчірка. Зляться, стріляють, а поцілити не можуть», - кажуть військові.
«Вогняний контакт був - 70 метрів. Зараз 400 метрів», - каже боєць з позивним «Базальт».
При цьому в прес-центрі штабу АТО в Facebook повідомили, що за добу 16 січня 2017 року ворог продовжив обстріл позицій ЗСУ на всіх напрямках в зоні АТО.
На Маріупольському напрямку бойовики стріляли з 82-міліметрових мінометів, на Луганському - з гранатометів і стрілецької зброї, на Донецькому - бойовики з гранатометів обстріляли Луганське, Опитне, Авдіївку і Миронівське.
Загалом за добу було зафіксовано 41 обстріл; один український військовослужбовець отримав поранення.




Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 14 січня в зоні АТО на Донбасі бойовики здійснили 60 обстрілів позицій українських військових, в результаті троє бійців отримали поранення, одна людина загинула.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?