Стало відомо про великий успіх українських бійців під Маріуполем
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про великий успіх українських бійців під Маріуполем

Стало відомо про великий успіх українських бійців під Маріуполем
Джерело:  online.ua

За добу 21 листопада в результаті бойових дій на Донбасі загиблих і поранених в лавах українських бійців немає, при цьому військовослужбовці Збройних Сил України знищили БМП противника і ліквідували одного бойовика на Маріупольському напрямку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України.
«Втрати ворога: один загиблий бойовик і БМП, знищений українськими військами», - сказано в зведенні штабу АТО за 22 листопада.
«Основні бойові дії тривають на приморських рубежах. Вчора там сталося кілька мінометних і артилерійських обстрілів, причому всі - в другій половині дня. У Красногорівці окупанти застосували танк і міномети. Ще один мінометний обстріл з боку супротивника відбувся в Славному - південніше Мар'їнки», - повідомили в інформаційно-аналітичному центрі.
Загалом за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів, в тому числі 8 - з застосуванням важкого озброєння. По позиціях ЗСУ було випущено 50 мінометних мін і 14 артилерійських і танкових снарядів.
На Луганському напрямку за добу зафіксовано ворожий мінометний обстріл в Кримському, який тривав 10 хвилин.
Як повідомив прес-секретар Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 3 ворожих обстріли, в тому числі 1 - з важкого озброєння.

Читайте також: В ійна на Донбасі: стало відомо про нові втрати
«Противник порушував режим тиші в Зайцевому і Авдіївці. Всі обстріли відбулися в другій половині дня і, як завжди, були тривалими - від 30 хвилин до 2,5 годин. Українські війська активно ведуть у відповідь вогонь. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 4 ворожих обстріли, в тому числі 2 - із застосуванням мінометів. По наших позиціях було випущено більше 40 мінометних мін», - також зазначають у штабі АТО.
У той же час, за даними розвідки, Росія продовжує забезпечувати бойовиків. У Харцизьк прибуло 450 тонн палива і три вагони із запчастинами для танків, а до Іловайська - шість вагонів з боєприпасами.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі розповіли про те, що російських найманців, що воювали проти української армії в зоні АТО на Донбасі, ховають на батьківщині без почестей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?