Стало відомо про відмову України від важливих військових деталей з Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про відмову України від важливих військових деталей з Росії

Стало відомо про відмову України від важливих військових деталей з Росії
Джерело:  online.ua

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець  розповів, що окремі оборонні підприємства України відмовилися від деталей для озброєнь з Росії і перейшли на створення власної елементної бази.


Про це він заявив в інтерв'ю ONLINE.UA.


«Інформація про українськe ППО стала більш закритою. Цей рік РНБО проголосив роком ППО. Головні зусилля в цьому спрямовані на ЗРК, перш за все "С-300", і вирішення питання закупівлі відсутньої елементної бази», - розповів Згурець.


«Є інформація, що окремі підприємства, зокрема, "Укроборонсервіс", який відповідає за боєздатність комплексів, вирішив деякі питання створення власної елементної бази. Зокрема, це заміна клистронів (електронна лампа, яка входить в "начинку" радянських ЗРК, - ONLINE.UA). Раніше їх купували в РФ. Звичайно, хотілося б, щоб ці питання вирішувалися швидше», - додав експерт.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Чи здатна Україна відбити атаку російської авіації: оцінка військового експерта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?