Стало відомо про вихід з СІЗО одіозного екс-регіонала
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо про вихід з СІЗО одіозного екс-регіонала

Стало відомо про вихід з СІЗО одіозного екс-регіонала

Адміністрація Лук'янівського СІЗО звільнила колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника.
Про це сказало джерело в його оточенні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".
"Він вийшов із СІЗО", - сказав співрозмовник агентства.
Судового рішення про його звільнення не було, і швидше за все, він був звільнений через закриття кримінального провадження проти нього Генеральною прокуратурою.
Нагадаємо, 8 серпня Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури і заарештував на 2 місяці Медяника. Тоді повідомлялося, що прокуратурою зібрано докази того, що екс-нардеп брав участь в організації та створенні терористичного угруповання ЛНР, метою якої було повалення державного ладу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше спікер Верховної ради України Андрій Парубій підтримав генерального прокурора Юрія Луценка в питанні можливого звільнення з-під арешту екс-депутата від Партії регіонів Володимира Медяника, оскільки той на початку російської агресії став на бік України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?