Стало відомо про затримання всіх підозрюваних в причетності до теракту в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо про затримання всіх підозрюваних в причетності до теракту в Росії

Стало відомо про затримання всіх підозрюваних в причетності до теракту в Росії
Джерело:  BBC

У Москві і Санкт-Петербурзі затримали вісім підозрюваних в причетності до  скоєння теракту в петербурзькому метро.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  BBC Україна.


Читайте також: Вибух в метро Петербурга: соцмережі обурив набір масовки на концерт пам'яті жертв теракту


Шість з підозрюваних були затримані в Санкт-Петербурзі, і Невський районний суд прийняв рішення про їх утримання під вартою до 2 червня.


В ході засідання з'ясувалося, що в квартирі, де їх затримали, виявили вибуховий пристрій, аналогічний тому, який знешкодили на станції "Площа Повстання" після вибуху на "Сінний площі".


Бассманний районний суд Москви, в свою чергу, прийняв рішення про утримання під вартою інших двох затриманих до 3 червня. За даними слідства, заарештовані в столиці контактували зі смертником.


Нагадаємо,  3 квітня на перегоні між станціями "Сінна" і "Технологічний інститут" в метро Санкт-Петербурга прогримів вибух, в результаті якого загинуло 14 осіб, ще майже 50 постраждали.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії припустили, що бомба, яка вибухнула в метро Санкт-Петербурга, могла спрацювати випадково.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?