Стало відомо, що буде у Києві замість параду до Дня Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, що буде у Києві замість параду до Дня Незалежності

Стало відомо, що буде у Києві замість параду до Дня Незалежності
Джерело:  online.ua

Глава Офісу президента України Андрій Богдан анонсував проведення Ходи гідності на Хрещатику в День Незалежності України за участю військовослужбовців та ветеранів АТО. За його словами, це стане альтернативою «недешевій демонстрації військової техніки». Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг Андрія Богдана.

«Замість традиційного параду в радянських традиціях із недешевою демонстрацією військової техніки центральною вулицею столиці пройде Хода гідності. Цей захід в європейському стилі покликаний започаткувати нову традицію вшанування усіх, ким пишається Україна. Планується, що Хрещатиком пройдуть представники різних родів військ, Збройних сил України. Ветерани АТО зможуть приєднатися до представників своїх бригад», – заявив Богдан.

Керівник Офісу президента стверджує, що крім військових у ході братимуть участь також медики, вчителі, спортсмени, дипломати і волонтери.

«У ході візьмуть участь президент Володимир Зеленський і керівництво держави», – розповів глава ОП.

Ще одним нововведенням на День Незалежності стане «грандіозний концерт» на Хрещатику. «Організацією цього заходу займається один з найвідоміших українських режисерів», – повідомив Богдан.

Нагадаємо, що після того як президент Зеленський скасував проведення військового параду на День незалежності, глава парламенту Андрій Парубій виступив із закликом провести «народний парад учасників Революції Гідності, ветеранів російсько-української війни, волонтерів та військових».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?