Стало відомо, що Ломаченко сказав Кемпбеллу відразу після закінчення бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стало відомо, що Ломаченко сказав Кемпбеллу відразу після закінчення бою

Стало відомо, що Ломаченко сказав Кемпбеллу відразу після закінчення бою
Джерело:  online.ua

Український чемпіон світу за версіями WBC, WBA і WBA Василь Ломаченко на прес-конференції після бою з британцем Люком Кемпбеллом зізнався, що сказав суперникові відразу після фінального гонгу, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Що сказав Кемпбеллу? Нічого особливого. Просто сказав, що він не виграв цей бій", - зазначив Ломаченко.

Нагадаємо, Василь Ломаченко переміг в бою з Люком Кемпбеллом і став чемпіоном світу в легкій вазі за трьома версіями - WBA, WBO і WBC.

«Звичайно, я радий перемозі. Хочу подякувати глядачам, які прийшли підтримати нас, подивитися цей прекрасний бій. Далі, IBF – це мій титул. Я хочу битися далі, але я залежний від Боба Арума», – розповів Ломаченко.

Як повідомив боксер, спочатку він хоче провести бій з американцем Теофімо Лопесом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше батько і тренер американського боксера Теофімо Лопеса (12-0, 10 КО) Теофімо Лопес-старший повідомив, що бій його сина проти Василя Ломаченка (12-1,9 КО)  повинен відбутися в кінці 2019-го або на початку 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?