Стало відомо, що може принести перелом в переговори з Путіним щодо Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, що може принести перелом в переговори з Путіним щодо Донбасу

Стало відомо, що може принести перелом в переговори з Путіним щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що результати президентських виборів в США можуть значно вплинути на хід переговорів в "нормандському форматі" про врегулювання конфлікту на Донбасі.
Про це він написав у статті для ONLINE.UA.
Магда зазначив, що коли лідери країн "нормандської четвірки", - глава української держави Петро Порошенко, президент Росії Володимир Путін, канцлер Німеччини Ангела Меркель і глава Франції Франсуа Олланд, - "зустрічаються раз на рік, при цьому не досягаючи зримих результатів", виникає питання, чи залишиться дієвим "нормандський формат".
"Відповідь ми отримаємо, судячи з усього, після президентських виборів в США, які безпосередньо не беруть участі в переговорному процесі по Донбасу, але пильно стежать за тим, що відбувається в ньому", - написав експерт.
"Підсумки президентських перегонів в Штатах можуть стати каталізатором змін на сході України, однак слід розуміти, що вони не будуть відбуватися стрімко - занадто тривалий і болісний конфлікт на Донбасі виключає його чудове вирішення. Тому пошуки прийнятного формату врегулювання продовжаться, відмовлятися від Нормандії його учасники не готові", - додав Магда.
Більше читайте в статті на ONLINE.UA: Переговори щодо Донбасу: Порошенко і Путін зіграли внічию, але є важлива дата.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?